LC Beli Manastir primio u klub još 2 nova člana,

Dana 8.2.2018.g. LC Beli Manastir je na prigodnoj svečanosti primio još dva nova člana.  

U svečanosti, koja se održala u prostorima hotela „Patria” u Belom Manastiru, kojoj su bili prisutni, Guverner Districta 126 - HR Mladen Kajganić, PDG Nada Arbans kuma našega kluba, predsjednica Zone 1 u regiji Istok - Vesnica Mlinarević iz LC Mursa, te članovi LC Beli Manastir, primljena su u našu Lions zajednicu, u naš klub još 2 nova člana.

To su Srećko Ivković - zaposlen u OŠ Tin Ujević u Osijeku, profesor Informatike i tehničke kulture te Vesna Deronjić - istaknuta humanitarka iz Belog Manastira, poznata po svom humanitarnom radu za vrijeme 2014.g. i velike poplave u županjskoj Posavini. Srećkov kum je Ivan Vukelić, prof. u mirovini (prvi predsjednik LC Beli Manastir) a Vesnin kum je aktualni predsjednik LC Beli Manastir, Davor Krušelj. 

Da podsjetimo, krajem prosinca 2017. primili smo također 2 člana u naš klub, Danielu Taslidžić - Herman i Damira Mendlera.

Prisutnima su se obratili redom svi gosti i čestitali novoprimljenim članovima i klubu, uz želje da naš klub i dalje jača brojem novih članova. Ovom prilikom najavljujemo prijem još novih članova kluba.

Nakon službenog dijela sastanka i ceremonije prijema, uslijedila je razmjena poklona, fotografiranje i kraće druženje uz naravno, krofne i sokove.

 

                                                                     Sa štovanjem,

                  Tajnik LC Beli Manastir

 

                    Dubravko Krušarovski

Galerija: