LC Beli Manastir je na prigodnoj svečanosti primio dva nova člana

LC Beli Manastir je na prigodnoj svečanosti primio dva nova člana.  

Dana 21.12.2017.g.  na predivnoj svečanosti, u prostorima glazbene škole Beli Manastir, kojoj su bili prisutni: Guverner Districta 126 HR Mladen Kajganić, PDG Nada Arbanas kuma našega kluba, predsjednik regije Istok Jozo Berečić iz LC Valpovo - Belišće, predsjednica Zone 1 u regiji Istok - Vesnica Mlinarević iz LC Mursa te Irella Bogut - voditeljica distrikt - projekta „Poster mira”, članica LC Mursa, primljena su u našu Lions zajednicu, u naš klub 2 nova člana.

To su Daniela Taslidžić - Herman i Damir Mendler. Danielin kum je predsjednik LC Beli Manastir Davor Krušelj a Damirova kuma je Vesnica Mlinarević iz LC Mursa.  Daniela je pokretač ponovnog rada kazališta u gradu Belom Manastiru, uz pomoć Zorana Hermana.Inače, Gradsko kazalište Beli Manastir sljedbenik je duge i bogate baranjske kazališne tradicije od 1929. godine, a ove godine slavi 88 godina postojanja.Damir je dugogodišnji prosvjetni radnik, a posljednjih osam godina je na mjestu Ravnatelja OŠ dr. Franjo Tuđman.

Nakon čestitke i kraćeg govora, guverner je dugododišnjim članovima kluba podijelio i značke - kodove za 10 godina rada u klubu i promoviranja lionizma u našoj sredini. Prisutnima su se obratili redom svi gosti i čestitali novoprimljenim članovima i klubu, uz želje da se naš klub i dalje ojača brojem novih članova. Predsjednik LC Beli Manastir tom je prilikom najavio prijem još tri nova člana u klub i to uskoro.

Nakon službenog dijela sastanka i ceremonije prijema, uslijedila je razmjena poklona, fotografiranje i kraće druženje uz kiflice, kolače, sokove i baranjsku graševinu, posebno za ovu priliku punjenu u butelje s logom lionsa, od strane OPG Krušarovski.

Galerija: