LC Agram iz Zagreba i Electrolux Hrvatska organizirali humanitarnu akciju.

Povodom praznika održana je drugi put za redom humanitarna akcija u kojoj Electrolux u suradnji s Lions klubovima dodjeljuje kućanske aparate onima koji su najpotrebniji. Ove godine aparati su dodijeljeni:

1. MAJA PERIĆ, iz Vukovara. Živi sama, kompletnu imovinu izgubila u ratu.

Godina rođenja 1925.

2. PLETERSKI PETRA, iz Zagreba, živi sa sinom, rođenim 2011. godine.

3. ŠRETNER LJEVAR ALEKSANDRA, iz Zagreba, živi sa suprugom i troje djece.

Electrolux ovu akciju provodi s vrlo velikom dozom humanitarne osjetljivosti; aparati se dodjeljuju umjesto poklona poslovnim partnerima, što je za svaku pohvalu.

Akciju su sponzorirali Kulinarski studio, tvrtke Majstor kuhar d.o.o., pod vodstvom najboljeg hrvatskog kuhara Branka Ognjenovića, u čijim je prostorima u Savskoj 116 dodjela izvršena, te PIK Vrbovec i Kotanyi začini, koji su učestvovali sponzorirajući svoje proizvode. Nakon dodjele je održan mali domjenak na kojem je kuhao i gospodin Ognjenović osobno, što je posebno uveselilo sve prisutne.

LC Agram su predstavljali Zlatan Kovač, prvi dopredsjednik i Ranko Tomašević, drugi dopredsjednik, a Electrolux Davorka Čičak, sa svojim srdačnim kolegicama Ana-Marijom i Irinom, a nazočio je i prof. dr. Vladimir Gruden, psihijatar i psihoterapeut svjetskog glasa.

Domjenak je završio na najljepši mogući način; gđa Marija Perić je usprkos svojih 88 godina, zvonkim glasom otpjevala nekoliko prelijepih božićnih pjesama.

 

Za LC Agram,

 

Zlatan Kovač, dipl. ing.

Prvi dopredsjednik

Galerija: