LC Agram i CineStar organizirali projekciju dva filma za djecu

Lions klub Agram je u subotu 9/12 u CineStar centru Arena organizirao kino projekcije popularnih filmova za 248 djece (uz pratnju) iz ugroženih skupina, koji su štićenici sljedećih domova i udruga:  Centar za odgoj i obrazovanje Tuškanac, Dječje selo, Udruga Krijesnica, OŠ Žitnjak, Taekwondo klub Čigra, Kuća Bl.A.Stepinac, Dječji dom Nazorova (1. Kat, te podružnice Laduč i A.G. Matoš), Dječji dom Caritas, Kuća sv. Terezije za nezbrinutu djecu, Privatni smještaj Kutina i dom K. Sv Josipa Leskovac.

Projekciju filmova u svojim dvoranama kao i kokice i sokove za svu djecu donirao je Blitz Sinestar.  Filmovi su također preporuka CineStara za dva različita uzrasta djece, i to su bili crtić Paddington 2 (http://www.blitz-cinestar.hr/cinestar-arena-imax/medvjedic-paddington-2-sink/4796/20171210) i film Čudo (http://www.blitz-cinestar.hr/cinestar-arena-imax/cudo/4888/20171210). 

LK Agram je također organizirao autobusni prijevoz za djecu iz Dječjeg sela Lekenik.  Podršku akciji je dao i Guverner D126 Mladen Kajganić koji je došao prije početka projekcija i konkretno pomogao pri ulasku djece u kino. 

Okvirna vrijednost cjelokupne donacije za ovu akciju je 6.500 Kn.

 

Galerija: