Hrvatski Lioni na dobrotvornom Martinju u Sloveniji

Članovi Hrvatskih Lions klubova Kaptol, Grič i Agram sudjelovali su na humanitarnoj akciji 16. dobrotvornom Martinju u organizaciji LC Dobrovo, Distrikt 129 Slovenija, a prihod je bio namijenjen za djecu i mlade iz regije Goriška Brda.

Ukupno se na večeri našlo preko 100 Liona iz 16 klubova iz tri zemlje, Hrvatske, Italije i Slovenije, ali došlo je u 50-ak Leića iz 9 klubova iz Slovenije.

Od naših dužnosnika bili su PDG Dražen Melčić, koji je pozdravio sve prisutne u ima našeg Distrikta, i predsjednica LC Grič Wendy Zečić.

Na ovoj humanitarnoj prigodi su bili i slovenski DG Marko Gospodinjački, PDG Branko Dolenc, 2. VDG Nadja Pahor Bizjak i predsjednica Leo Distrikta Glorija Meglič.

Iz susjednog talijanskog distrikta 108 TA2 bili su RC Dario Angiolini, i članice i članovi LC Gradisca Cormons, LC Monfalcone, LC Trieste Host i LC Duino Aurisina.

Cijela prigoda se održala u vinarskoj zadruzi Klet Brda, Dobrovo. Nakon što su domaćini goste proveli kroz vinariju, uz kušanje vina i stručno vodstvo, uslijedila je večera, koju su u potpunosti priredili članovi LC Dobrovo, i zabava uz ples.

Hrvatski Lioni su iskoristili priliku za upoznavanje, razmjenu iskustava, promociju naše Lions regate „Jedrima protiv droge“ i naravno za ugodno druženje.

Galerija: