Donacijski koncert Gorana Karana u organizaciji LC Brođanka

Donacijski koncert Gorana Karana u organizaciji LC Brođanka

Lions club Brođanka iz Slavonskog Broda već tradicionalno, organizira godišnji koncert, kao akciju koja je usmjerena na pomaganje djeci i osobama u potrebi. Stoga smo, sukladno ranije obavljenim radnim dogovorima, 8. svibnja 2018. godine dogovorili gostovanje hrvatskog pjevača Gorana Karana uz pratnju grupe Vagabundo u prostoru Kazališno-koncertne dvorane „Ivana Brlić-Mažuranić“ u Slavonskom Brodu.

Donacijski koncert poznatog Splićanina oduševio je brodsku je publiku. Duže od dva sata, Brođanke i Brođani okupljeni s plemenitim ciljem - kupnjom ulaznice pomoći Udruzi slijepih Brodsko-posavske županije, s radošću su pjevali Goranove najveće hitove - Lipa si lipa; Dobro ti jutro, ljubavi; Moja košulja; Splitska serenada; Vagabundo; Kada zaspu anđeli i brojne druge. Svima koji su bili u brodskoj kazališno-koncertnoj dvorani ovaj će njegov nastup ostati u prelijepom sjećanju.

Zahvalu svima koji su se odazvali kako bismo zajedno činili dobro uputila je predsjednica LC Brođanka Željka Perković i obećala još puno lijepih i plemenitih akcija te večeri uživanja u dobroj glazbi.

O aktivnostima Lionsa i Brodskim lavicama koje već 19 godina neumorno pomažu uz poruku: „Služimo kao anđeli humanosti" publici se obratio Mladen Kajganić, guverner distrikta.

Najljepši trenutak večeri za Brođane svakako je bio onaj kada se Goranu, koji je to lionesama i predložio kao iznenađenje, na pozornici pridružila Sandra Böhm, mlada brodska sopranistica, polaznica druge godine srednje Glazbene škole. Sandra i Goran otpjevali su u duetu „Amigos para siempre" i poznatu pjesmu Andree Bocellija „Con Te Partiro“.

Prepuna dvorana i zadovoljna lica Brođana potvrdilI su cilj ove plemenite akcije za pomoć programima Udruge slijepih Brodsko-posavske županije.

Galerija: