DG Mladen Kajganić poslao čestitku u povodu Božića i Nove 2018. godine svi Leićima i Lionsima Hrvatske

Dragi Lions prijatelji, dragi leići, anđeli humanosti,

U sredini još jedne lions godine u kojoj zajedno ostvarujemo vizije, misije i ciljeve naše organizacije, dočekujemo Božić i Novu 2018. godinu.

Danas, na sam Badnjak, posjetio sam tri naše akcije i 40-ti lions klub. Uvjeren u ugodno, interesantno i nadasve kreativno prijateljsko ozračje, pozitivnu energiju, poticanje ljudskih vrijednosti i svijest o potrebi služenja, vidio sam osmijehe i zahvalnost velikog broja ljudi.

MI, anđeli humanosti postojimo i djelujemo da bismo vratili osmijehe na lica životno zakinutih, nesretnih, bolesnih, talentiranih, a bez potpore za postizanje vrhunskih uspjeha. MI dajemo sebe za njihov bolji i humaniji život. Dajemo im osjećajnost, ljubav, pozitivnu energiju, nadu i materijalnu potporu. A nama ostaje osjećaj da smo nekome pomogli prijeći neku prepreku koju sam ne bi mogao savladati, ostaje nam ponos i zadovoljstvo našega međusobnog druženja.

Posebnost ovoga Božića ističem i zbog stote godine djelovanja Lions Clubs International. Ovo je vrijeme zapis o ljudima koji žive u 100-toj godini lajonizma i nesebično daju sebe potrebitima.

Hvala svim lionsima Distrikta na prekrasnoj, zasigurno posebnoj i akcijama bogatoj godini! Vjerujući u vas, znao sam da ćemo puno uraditi i uspjeti!

Pred nama je još pola Lions godine. Predstoji snaženje organizacije, kako brojčano s novim klubovima i novim lions i leo članovima, tako i u međunarodnim odnosima. Na distriktualne akcije pozvat ćemo lionse naših bratskih i prijateljskih Distrikata. Predstavit ćemo Hrvatsku u najboljem svijetlu – svijetlu dobrote i radosti!

Otvorimo vrata klubova za nove anđele!Služimo - budimo anđeli humanitosti!

Dragi Lions prijatelji, dragi leići, blagoslovljen Božić i sretna vam Nova 2018. godina!

Mladen Kajganić, guverner DG 126 Hrvatska