Delegacija Distrikta 126 Hrvatska vrlo zapaženo sudjelovala na Lions Europa Forumu u Tallinnu

Delegacija Distrikta 126 Hrvatska sudjelovala na Lions Europa Forumu u Tallinnu

Guverner našeg Distrikta Dr. Darko Ćuruvija sa suprugom Nadom i delegacija u sastavu IPDG Sanja Paprenjak, PDG Goran Šarić sa suprugom Sanjom, PDG Dražen Melčić, GST DC Željko Gucunski, predsj. Povj. za razmjenu mladih Barbara Milčić, predsj. Povj. za odnose s javnošću Ilijana Palčec, ILO Veronika Kovač i predsjednica LC Lenuci Vesna Boinović aktivno su sudjelovali na ovogodišnjem Lions Europa Forumu, najvećoj godišnjoj konferenciji svih Lionsa Europa, koja se održala od 3.-6. listopada u Tallinnu.

Naš Distrikt je i ove godine imao svoj štand, na kojem su promovirane najvažnije predstojeće aktivnosti/događanja: Lions Europa Forum 2021. Zagreb, regata „Jedrima protiv droge“, „Vinograd dobrote“ i Lions sportske igre u zadru.

Članovi delegacije su sva tri dana, od jutra do kasno navečer, iskoristili za promociju i prezentaciju našeg Distrikta i navedenih glavnih aktivnosti, ne samo na štandu, nego i na raznim sjednicama i neformalnim druženjima.

Također su dobro iskoristili priliku za susrete sa starim prijateljima i sklapanje novih poznanstava.

Konkretni rezultati sudjelovanja su svakako više novih posada na regati ali i brojni plasmani trsova „Vinograda dobrote“.

Može se reći da smo u potpunosti ostvarili strateški cilj velike prisutnosti a time i vidljivosti, popularnosti Distrikta 126 Hrvatska na Europskoj Lionističkoj sceni, ali i šire.

Nadamo se da će naša delegacija na slijedećem Europa Forumu početkom listopada 2020. u Thessalonikiju, Grčka, biti još veća.

Posebno zahvaljujemo Turističkoj zajednici Grada Zagreba, GST DC Željku Gucunskom, Iločkim podrumima i Krašu na velikoj i konkretnoj podršci u realizaciji prezentacije našeg Distrikta na štandu Lions Europa Foruma u Tallinnu.  

Galerija: