25. GODINA HUMANITARNOG DJELOVANJA LC NAŠICE

25. GODINA HUMANITARNOG DJELOVANJA LC NAŠICE

U subotu 01. prosinca 2018 g. u Hotelu Park u Našicama LC Našice je proslavio 25. godina rada i humanitarnog djelovanja. Pred 180 Lionsa Našica i njihovih gostiju, članova drugih Lions klubova iz Osijeka, Slatine, Valpova-Belišća, Belog Manastira, Donjeg Miholjca, Poreča te visokih dužnosnika u Distriktu 126 PDG Radoslava Galića,RC Marinele Rosso , tajnika kabineta Zlatka Janković-Miloša, predsjednik LC Našice Samir Haj Barakat i charter član IPDG Mladen Kajganić su evocirali uspomene na proteklih 25 godina. Spomenuli su zaslužne osnivače kluba i najzaslužnijima dodijelili priznanja. Prisutne su pozdravili  gradonačelnik Našica Josip Miletić koji je i uručio i poklone gostima, te ispred Distrikta 126 Zlatko Janković-Miloš tajnik kabineta D-126. Posebno zadovoljstvo na ovom skupu bilo je pozdraviti delegaciju Lionsa Bitole na čelu sa PDG D-132 Makedonija Dragijem Filevskim koji se također sa prigodnim riječima obratio skupu.

I drugi prisutni Lions klubovi su čestitali obljetnicu LC Našice i zaželjeli im još mnogo godina humanitarnog djelovanja.

Na Humanitarnom balu uz koncert Zorice Kondža, Joška Banova, Denisa Matana, nastupio je tamburaški sastav Žitna polja, kojima se u toku večeri pridružio i gost iznenađenja Stjepan Jeršek – Štef.

Posebno zadovoljstvo je bilo u tijeku večeri obznaniti da je na balu sakupljeno 10.000 kn za Udrugu slijepih Našice, te je uručen ček njihovom predsjedniku Rolandu Butkoviću.

Zabava uz dobro raspoloženje nastavljena je dugo u noć...

Galerija: