Predsjednik i tajnik

PRIRUČNIK ZA TAJNIKE - PDG ŠIME NEVIDAL

Na 1. sjednici proširenog kabineta u Đakovu 2011 G. promoviran je PRIRUČNIK ZA TAJNIKE V.dopunjeno i prerađeno izdanje čiji autor je naš vrijedni PDG Šime Nevidal.Priručnik će koristiti tajnicima kao podsjetnik za rad u klubu,obavezama prema distriktu ili kabinetu kao i prema središnjici.Priručnik tajnici koji ga nisu dobili mogu ga skinuti ga sa weba u PDF-u koji možete printati.Nadamo se da će vam koristiti.

Osim ovog korisnog priručnika ovdje vam se nalaze upute kako mijenjati podatke na direktoriju članova lionsa Hrvatske na www.lions.hr i upute kako dobiti lozinku za ulazak na web LCI i izmjenu podataka o članovima i klubu na njemu.

Isto tako u dolje postavljenim datotekama nalaze vam se i PPP koje je izradio naš vrijedni član Milan Grković koje vam mogu poslužiti za motiviranje članstva,postizanju ciljeva i naučiti kako učinkovito voditi sastanke,otvorite ih može vam jako koristiti.

Isto tako predsjednici klubova imaju prezentaciju - tečaj o dužnostima i ulozi predsjednika kluba kao svojevrsni potsjetnik o obvezama u toku godine.

DodatakVeličina
MOTIVIRANJE ČLANSTVA.ppt308 KB
POSTAVLJANJE CILJEVA.ppt669 KB
VOĐENJE UČINKOVITIH SASTANAKA.ppt1011.5 KB
knjižica uputa za lions klubove A4 2 strane.pdf1.2 MB
3_predsjednik_kluba_tecaj - upute za rad.pdf807.07 KB
Tajnik - napuci (V. izd.- 2011.).pdf749.78 KB
Uputa za promjenu direktorija na webu lions.hr_.pdf669.6 KB
24.Uputa za dodati novog člana na web direktorij.pdf479.71 KB
wmmr_vodic -upute.pdf2.31 MB
obaveze klubova i informatizacija distrikta-zlatko12-13.ppt3.64 MB