Malta u prvom tjednu studenog!

Datum: 
1. Studeni 2017
Mjesto: 
Malta
Kontakt osoba: 
Goran Zečević

Drage Lavice i Lavovi,

Malta u prvom tjednu studenog!

LC Agram u suradnji sa LC Sliema-Malta organizira posjet Lionsima Malte povodom njihovog godišnjeg međunarodnog druženja u prvom tjednu studenog.Ovaj posjet se organizira uz pomoć i podršku KOO za GST D-126 Vesne Boinović-Grubić i imat će humanitarni karakter.

Povodom Centennial Celebrations Malta doživjet ćemo ovaj mediteranski otok u duhu lajonizma te kroz druženje sa Lionsima iz cijele Europe osjetiti povezanost svjetske zajednice kojoj pripadamo.

Planirani polazak je 31.10.2017  ili 01.11.2017. (prema individualnom izboru) a povratak u nedjelju 05.11.2017 što nam daje dovoljno vremena da udahnemo povijest i sadašnjost Malte.

U prilogu je popis događanja.  Molim javite mi mailom do srijede 04.10.2017. za što se prijavljujete. Ne trebate ispunjavati formular.

U Atlasu nam je kontakt osoba zadužena za ovo putovanje Petra Mihalić.  Kontaktirajte ju, odaberite datume kada želite putovati, odaberite hotel i vidimo se na Malti!

U koliko je netko zainteresiran također postoji opcija direktnog leta iz Beograda sa Whizz Airom po jako povoljnoj cijeni.  Molim Vas da tu opciju sami istražite i organizirate.

Glede hotela, Victoria hotel koji predlažu domaćini je dobar ali mikrolokacija je vrlo loša.  Uvučen je u uske ulice u vrlo bučnom kvartu.

Odabrali smo dva druga odlična hotela:   Na prvom mjestu Marina Hotel Corinthia Beach Resort i odmah uz njega Corinthia St George Hotel oba u St Julian's-u koji je vrlo blizu Victoria hotela ali je mirniji kvart i hoteli su na samoj obali mora.  Definitivno odličan odnos cijene i kvalitete. 

Ako netko želi drugi hotel molim Vas pogledajte na karti da bude blizu navedenih hotela kako bi nam druženje bilo jednostavnije. I druge hotele možete bookirati preko Petre ili ako želite u vlastitom aranžmanu.

 

U svakom slučaju molim javite mailom do 04.10.2017. za što ste se odlučili kako bi na vrijeme obavijestili naše domaćine.

Srdačan pozdrav,

 

Goran Zečević Club LCIF Coordinator 2017/2018

 

LC Agram, Zagreb The International Association of Lions Clubs District 126 - Croatia

 

091-723 2911

DodatakVeličina
Centennial Celebrations Programe.doc333.5 KB
CENTENNIAL CELEBRATIONS hotels.docx33.64 KB
CENTENNIAL CELEBRATIONS REGIST. FORM (1).xls96.5 KB
ponuda Malta LC.pdf551.91 KB