LC ZRINSKI ČAKOVEC - POZIV NA LIONS DRUŽENJE VINCEKOVO

Datum: 
19. Siječanj 2020
 
POZIV NA LIONS DRUŽENJE
 
Drage Lions sestre i braćo,
 
Blagdan Svetog Vinka ili Međimurskom riječi „Vincekovo“ označava početak radova u vinogradu i time početak vinogradarske godine. Dobar, zdrav i posvećen vinograd preduvjet je kvalitetnog grožđa, a to je uvjet za poznata vrhunska vina Međimurskog kraja.
 
Obilježavanje ovog vinogradarsko-vinskog sveca prilika je za novo druženje članova i prijatelja Lions pokreta. Stoga Vas i ove godine pozivamo da zajedno uz večeru, pjesmu i veselje obilježimo Vincekovo u restoranu Jastreb, Jurovčak ulica 19 u Jurovčaku (neposredno kraj Toplica Sv. Martin).
 
Druženje planiramo 18. siječnja 2020. s početkom u 18 sati.
 
Kompletnu ponudu šaljem kroz koji dan, ali sigurno je da će kompletna ponuda (većera, obred posvećenje vinove loze i veselica), te uključena donacija za humanitarnu namjenu i prijava s kotizacijom za Vincekov pohod biti unutar
200,00 kn.
 
Svi koji mogu, imaju volje i želje mogu se idućeg dana, 19. siječnja pridružiti Vincekovom pohodu u organizaciji PD Bundek. Više na poveznici https://bundek.hr/vincekov-pohod/pozivnica-20-vincekov-pohod/ , a prijava i kotizacija dobivaju se na druženju u subotu.
 
Također, za one koji su iz udaljenijih krajeva, ili koji žele malo romantike, osiguran  je  smještaj  u  Toplicama  Sv.  Martin.  Rezervacije  i  sve  ostale formalnosti oko smještaja kontaktirajte hotel na poveznici https://www.termesvetimartin.com/hr/smjestaj
 
Molimo Vas da svoj dolazak na večeru najavite predsjedniku ili tajnici.
 
Veselimo se zajedničkom druženju.
 
 
 
 
Organizator:                                             Predsjednik LC Zrinski Čakovec:
 
Gordan Vrbanec                                                            Damir Magić
 
DodatakVeličina
LC druženje-Vincekovo (2).pdf638.2 KB