LC Vukovar poziva na međunarodni turnir u pikadu za slijepe i slabovidne osobe

Datum: 
14. Listopad 2017
Mjesto: 
Vukovar
Kontakt osoba: 
Kristina Glumac
LC Vukovar poziva na međunarodni turnir u pikadu za slijepe i slabovidne osobe
 
Dragi Lions prijatelji,
Lions klub Vukovar u povodu Međunarodnog dana Bijelog štapa u subotu 14. listopada 2017. godine s početkom 9:00 sati, organizira  4.  Međunarodni  turnir u pikadu za slijepe osobe.Natjecanje se održava u  Vukovaru Hotel Lav,J.J.Strossmayerau 18.
 
U natjecateljskom dijelu sudjeluju ekipe slijepih i slabovidnih osoba iz Hrvatske, Srbije, Slovenije te Bosne i Hercegovine. Do sada imamo prijavljene 2 ekipe iz Hrvatske (Vukovar, Vinkovci), 3 iz Srbije (Beograd, Novi Sad) , 1 iz Slovenije (Celje) i 2 ekipe iz Bosne i Hercegovine (Tuzla).
 
Kao što znamo, od kad je Hellen Keller 19 međunarodnoj Konvenciji pozvala sve Lionse da budu "vitezovi slijepih u borbi protiv tame" pomoć slijepim i slabovidnim glavno je područje djelovanja svih Lionsa Svijeta.
 
Ovim putem pozivamo sve Lions klubove D-126 - Hrvatska da u svojoj lokalnoj sredini organiziraju četveročlanu natjecateljsku ekipu slijepih ili slabovidnih osoba i da nam se pridružite u Vukovaru. U natjecateljskom dijelu mogu sudjelovati svi članovi Lions klubova, uz uvjet da imaju povez na očima.
Više podataka imate na POZIVU u PDF-u
 
Prijava i info do 10. listopada 2017. na  lionsclub.vukovar@gmail.com ili 091/5193084
Predsjednica 
Lions klub Vukovar
Kristina Glumac
 
DodatakVeličina
4. Međunarodni turnir u pikadu - plakat.jpg573.81 KB
4. Međunarodni turnir u pikadu - pozivnica.pdf409.31 KB