LC Slava Raškaj Zagreb vas poziva na svoj charter night

Datum: 
24. Svibanj 2018
Mjesto: 
Zagreb
Kontakt osoba: 
Ana Gruden
Poštovani,
 
zadovoljstvo nam je pozvati Vas da nam se pridružite na svečanosti osnivanja novog Lions kluba Slava Raškaj i humanitarnoj izvedbi popularnog mjuzikla Aida Zagrebačkog gradskog kazališta Komedija u četvrtak 24. svibnja 2018.
 
Svečanost osnivanja Lions kluba Slava Raškaj Zagreb održat će se u prostorima jazz&cabaret kluba Kontesa, Augusta Cesarca 2, u vremenu od 17.00 do 19.00 sati.
 
Nakon toga uslijedit će humanitarna izvedba mjuzikla Aida u prostorima kazališta Komedija, Kaptol 9 s početkom u 19.30 sati. 
 
Sredstva prikupljena našom prvom humanitarnom akcijom namijenili smo Udruzi slijepih Zagreb i obnovi krova na njihovoj kući u Bakarcu koja se koristi za edukacije i odmor slijepih i slabovidih osoba.
 
Ulaznice za svečanost osnivanja naplaćivat će se na ulazu u klub Kontesa po cijeni od 40 kuna. 
 
Ulaznice za predstavu po cijeni od 120 kuna dostupne su pak kod naših članica, a moguće ih je platiti osobno ili putem žiro računa udruge HR9324020061500063002.
 
Molimo klubove koji imaju namjeru kupiti nam poklon povodom osnivanja, da umjesto toga sredstva uplate na račun LC Slava Raškaj i tako se pridruže našoj prvoj akciji.   
 
 
Veselimo se Vašem dolasku!
 
Ana Gruden,
predsjednica LC Slava Raškaj
 
DodatakVeličina
ZAGREBpozivnicacharter.jpg522.79 KB