Bratimljenje Lions klub Tuzla i Poreč - 5 god LC Tuzla

Datum: 
23. Ožujak 2018 - 25. Ožujak 2018
Mjesto: 
TUZLA
Kontakt osoba: 
SABINA MUJEZINOVIĆ I MARINO ROSSI

LC Poreč

c/o Hotel Valamar Diamant

Brulo bb

52440 Poreč

 

Tuzla, 05.decembar 2017.

Dragi LIONS prijatelji,

 

Na redovitom sastanku LC Tuzla održanom 04.decembra 2017. godine, jednoglasno je donesena odluka o obilježavanju i proslavljanju 5. (pete) obljetnice života i rada našeg Kluba.

Tim povodom LC Tuzla će organizirati Prvi donatorski LIONS bal u Tuzli. Datum održavanja je 24. marta 2018. godine. S obzirom da će ovo biti izvanredna prilika za druženje, razmjenu iskustava, ideja i mišljenja, a u svrhu prikupljanja potrebnih sredstava za humaniratnu akciju, isplanirali smo i dopunske, iznimno zanimljive aktivnosti za cijeli vikend 23/25. mart 2018. godine.

Kako smo već odavno izražavali želju da se naša dva Kluba bratime, ovo će biti izvanredna prilika da to konačno i realiziramo. Ovim vam upućujemo zvaničan poziv s našim čvrstim opredjeljenjem za bratimljenje. Najljubaznije vas molimo da se očitujete glede ove naše inicijative kako bismo mogli na vrijeme i kvalitetno izvršiti sve potrebne pripreme.

Ovaj dopis je naša Prva obavijest i želimo da već sada rezervirate taj vikend, 23/25. mart 2018. godine za nas, za LC Tuzla, naš Prvi humanitarni bal i nadamo se i naše bratimljenje.

Sve potrebne detalje glede cjelokupnog programa i ostalih logističkih informacija, dostaviti ćemo vam na vrijeme.

Vašu dobru volju, spremnost i želju da nas podržite i da prihvatite poziv za bratimljenje kao i da svojim dolaskom uveličate ovaj naš prvi jubilej, znati ćemo iznimno cijeniti.

S izrazima osobitog uvažavanja i štovanja,

In Lionism,

Iskreno i odano,

 

Rejhana Dervišević, v.r.                                                                              Sabina Mujezinović, v.r.

Predsjednica LC Tuzčla                                                                                       Predsjednica BH LIONS ZONE